vartalohoidot

AROMATERAPIAHIERONTA on rentouttava hieronta, jossa imeytetään eteerisiä öljyjä ja vilkastetaan lymfanestekiertoa. Eteerinen öljy imeytyy ensi ihon kautta syvemmälle kudokseen ja päätyy sieltä lymfanestekierron kautta koko elimistöön. Lempeä ja rentouttava hieronta eteerisen öljyn ja perusiho-öljyn avulla. Aromaterapia sopii erinomaisesti stressin lievittämiseen, lihasjännityksiin, unettomuuteen, väsymykseen, masennukseen ja vilkastuttamaan aineenvaihduntaa. EI suositella, jos olet raskaana tai imetät, allergiset sairaudet, tulehdukset, kuume, vakavat sydänsairaudet, syöpä, lääkitystä vaativa sairaus, ennen tai jälkeen runsaan alkoholin käytön. Epäselvissätapauksissa kannattaa konsultoida lääkäriä.

KUUMAKIVIHIERONNASSA käytetään eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä. Kuumakivihieronta laukaisee lihasjännitystä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Kuumakivihierontaa EI suositella, jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, ihosairaudesta tai suonikohjuista. Jos sinulla on jokin lääkitystä vaativa sairaus, kannattaa hoidon sopivuus tarkastaa lääkäriltä.

LÄMMINÖLJYHIERONTA on luonteeltaan rauhallista ja rentouttavaa. Kokovartalohieronnassa käytetään lämmitettyä öljyä hieronnan tukena, mikä tekee hieronnasta entistäkin nautittavamman.

Valikoimasta löytyy myös kokovartalo- ja selkähierontaa, jotka tehdään kosmetologin toteuttamana.