Jalkahoidot

Kauneushoitola Merenneidossa jalkahoidot toteuttavat kosmetologit. Kosmetologi hoitaa pääsäännöllisesti terveitä jalkoja. Muistathan mainita, jos sinulla on jotain sairauksia tai lääkityksiä, jotka voivat vaikuttaa hoidon kulkuun. 

Meidän jalkahoitovalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan hoitokokonaisuuden, tervetuloa osaaviin käsiin.

Kevyt Jalkahoito 1 h
Tämä sopii jaloille jotka kaipaavat kevyttä hoitoa. Kylpy, kynsien ja ihon kevyt käsittely sekä rasvaus. Hoito ei sisällä lakkausta tai hierontaa
 
Perus jalkahoito 1h 30 min
Tämä sopii jaloille jotka kaipaavat perus hoitoa. Kylpy, kynsien ja ihon perusteellinen hoitaminen sekä rasvaus. Hoitoon sisältyy jalkahieronta tai kynsien lakkaus, lakkauksen yhteydessä saa lakan mukaan. Tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää koko aika jalkapohjan ja kynsien käsittelyyn mikäli tarve vaatii.
 
Täydellinen jalkahoito 2 h
Tämä sopii jaloille jotka kaipaavat täydellistä hoitoa. Kylpy, kynsien ja ihon perusteellinen hoitaminen sekä rasvaus. Hoitoon sisältyy jalkahieronta ja kynsien lakkaus, lakkauksen yhteydessä saa lakan mukaan.
 
Jalkahoidon yhteydessä shellac-kestolakkaus lisähintaan.

YLEISTÄ JALKAHOIDOISTA
Jalkojen hoito aloitetaan rentouttavalla kylvetyksellä. Kylpyveteen lisätään kynsiä ja ihoa pehmittävää kylpyainetta, joka myös virkistää ja puhdistaa jalkoja. Kylvetyksen jälkeen hoidetaan joko kynnet tai iho ensin, tämä on asiakas kohtaista. 

Kynsienhoidossa meiltä onnistuu hieman paksumpienkin kynsin käsittely. Käytämme jalkahoidoissa poraa/sähköviilaa, jolla saamme ohennettua hellävaraisesti paksummatkin kynnet. Meillä onnistuu ensiavun saanti sisään kasvaneille kynsille. Poistamme paineen aiheuttajan, jolloin kipu helpottaa välittömästi. Hoitaja osaa tämän jälkeen jatko-ohjata eteenpäin, jos on tarvetta. Kynsienoikaisua meillä ei valitettavasti ole hoitovalikoimassa. Kynsinauhat siistitään, jolloin saadaan huoliteltu ja siisti lopputulos. Hoitoon voi halutessaan liittää kynsienlakkauksen tai shellac-kestolakkauksen. 

Ihonhoidossa hyödynnämme lansettia(kirurginveitsi)/kredo-höylää, poraa ja raspia. Näillä työvälineillä onnistuu paksummankin kovettuman hellävarainen ja tehokas poistaminen. Todella kuivasta ja hilseilevästäkin jalkapohjasta saadaan uudenveroinen. Meillä hoidetaan myös känsiä. Känsät ovat pistemäisiä kovettumia, jotka tulevat painealueille esimerkiksi päkijään.  Känsä on aina seuraus jostakin. Känsä ei ole tarttuva, kuten syylä. Känsän aiheuttamaa kipua pystytään helpottamaan jalkahoidossa, mutta niillä on tapana kasvaa takaisin, jos aiheuttajaa ei saada hoidettua. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan jatkohoitoon, jos on esimerkiksi tarvetta jalkapohjan mukaan tehtäviin pohjallisiin. Syylät ovat hyvälaatuisia kasvaimia, jotka voivat levitä. Usein syylä saadaan tartuntana esimerkiksi uimahallista. Syylää ja känsää voi olla joskus hankala erottaa toisistaan, varsinkin jos syylä on kovin pieni. Syylän hoitaminen on usein hieman kivuliasta, koska syylä on kasvain ja kasvaimessa on hermoja ja verenkierto. Meillä ei tehdä syylähoitoja. Syylähoitoja on useita ja suosittelemme ottamaan yhteyttä jalkahoitajaan, jalkaterapeuttiin tai lääkäriin, jos olet varma, että kyseessä on syylä.

Jalkahoidon kruunaa ehdottomasti hieronta. jalkojenhieronta tuntuu mukavalta koko kehossa. Hieronnassa saadaan tehokkaasti imeytettyä rasvaa jalkoihin sekä verenkierto ja turvotukset liikkeelle. Hieronnan jälkeen on mukava lähteä kevein askelin jatkamaan päivää.