kasvohoidot

Kasvohoitokokonaisuuteen kuuluu kasvo-, kaula- ja decolte-alueiden hoitaminen. Kasvohoitoja on erilaisia ja niiden sisällöt voivat vaihdella huomattavasti toisistaan.

Kasvohoito alkaa aina asiakkaan kanssa käytävällä keskustelulla, jotta tiedetään mitä asiakas hoidolta toivoo. Ammattilainen osaa kertoa onnistuuko toiveiden täyttäminen. Jos jostain syystä toivetta ei voida täyttää, niin hän osaa räätälöidä hoidon asiakkaalle sopivaksi. Tämän vuoksi voidaan vasta hoitotilanteessa tietää tarkasti, millainen kasvohoito pystytään toteuttamaan.

Nuorison ihonpuhdistus max. 16v. 1 h
Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys/ultraäänilaite, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet. Nuorisoihonpuhdistus on nimensä mukaisesti suunnattu nuorille, varsinkin ensimmäiseksi ihonhoidoksi. Yleensä haasteena ovat ihon erilaiset epäpuhtaudet ja kaivataan ammattilaiselta neuvoja, miten ihoa tulisi hoitaa. Tässä hoidossa neuvotaan ja opastetaan tarvittaessa kädestä pitäen ihonhoitoa, neuvotaan kosmeettistentuotteiden käytössä ja tarvittaessa ohjaamme jatkohoitoon.

Kovin tulehtunutta ihoa ei voi hoitaa, koska tulehduksilla on taipumus levitä kudoksessa, jos sitä käsitellään voimakkaasti. Tällaisessa tapauksessa on hyvä ottaa kosmetologiin yhteyttä ennen hoitoon tuloa. Joskus lääkäri on ensisijainen hoitaja. 

Hoidon jälkeen on hyvä välttää saunomista ja urheilemista tulehduksen välttämiseksi. Iho voi punoittaa ja/tai aristaa samana päivänä, mutta rauhoittuu oikealla kotihoidolla. 

Ihonpuhdistus alipaineella (hydrodermo-laite ) & led theraphy
Puhdistaa ihoa tehokkaasti alipaineimua hyväksi käyttäen. Led-valolla imeytetään seerumi tehokkaasti ihoon ja voidaan hoitaa esim. ruusufinniä, aknea ja paljon muuta. Tämän hoidon yhteydessä ei suositella ripsien & kulmien värjäystä, eikä kasvoalueiden sokerointia.

Ultraäänipuhd. + mek.puhdistus 1 h 30 min
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultra-äänellä / kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet.
 
Rentouttava kasvohoito 1h
Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava hieronta, naamio, seerumi ja loppuvoiteet
 
Kasvohoidot 2 h
Asiakkaan kanssa keskustellaan ja kartoitetaan hoitotilannetta. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus ja/ tai mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä rentouttava kasvohieronta sisältäen päähieronnan. Naamio, seerumi, loppuvoiteet.
 
Hydroderma
Hydroderma on monipuolinen laitehoito, jolla voidaan kiinteyttää ihoa, imeyttää tehoaineita ja / tai puhdistaa ihoa tehokkaasti alipaineimua hyväksi käyttäen. Hoito suunnitellaan asiakas kohtaisesti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Tämän hoidon yhteydessä ei suositella ripsien & kulmien värjäystä, eikä kasvoalueiden sokerointia.
 
Sonolift laitehoito 45 min
Alkupuhdistus, sonolift käsittely, imeytetään kosteutta ihoon ja silotellaan juonteita. Lisäksi vielä loppuvoiteet. Suositellaan myös 3 kerran sarjahoitoa.
 
Sonolift kasvohoito 1,5 h
Alkupuhdistus, kuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus, sonolift – Ihoa kosteutetaan ja elvytetään voimakkaasti ultran avulla. Naamio, seerumi ja loppuvoiteet.
 
Mikroneulaus & Mesoterapia
Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi. Mesoterapia on aktiiviaineiden imetytyshoito. Hoitopää työntää aktiiviaineita syvempiin ihokerroksiin mekaanisen paineen avulla. Eli tämä hoitovaihe moninkertaistaa mikroneulauksen hoitovaikutuksen ihokollageenin aktivoimiseksi viemällä BTB13-yhdisteen dermiksen alaosiin mikroneulauksen synnyttämiä, valmiita kanavia pitkin. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula.
 
Mikroneulauksella voidaan mm. hoitaa:
– Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten- ja silmienympärysrypyille
– Löystynyt iho
– Ihon sävy ja rakenne
– Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho
– Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset
– Akne-arvet suositellaan 3-6 kerran sarjahoitoa noin 4-6 viikon välein. 
 
Huom! Tämän hoidon yhteydessä EI voi värjätä ripsiä & kulmia, muotoilla kulmakarvoja tai sokeroida kasvoja.

YLEISTÄ KASVOHOIDOISTA

Perinteisen kasvohoidon kulku. Iho puhdistetaan hierovilla liikkeillä puhdistusmaidolla, jotta päivän pölyt, liat ja meikit saadaan pois hoidettavalta alueelta ja viimeistellään kasvovedellä, jotta voidaan varmistua, että hoidettavat alueet ovat puhtaat. Ihoa analysoidaan tarkemmin tässä kohdin ja voidaan vielä tarkentaa, että aikaisemmin suunniteltu hoito on juuri asiakkaan iholle se paras vaihtoehto. Puhtaalle iholle tehdään kuorinta, aina ihotyypin mukaan. Kuorinta irrottelee kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihon pinta pehmenee. Kuorinnan jälkeen iho vastaanottaa vaikuttavia hoitoaineita huomattavasti paremmin vastaan.

Perinteisellä höyrytyksellä lämmin vesihöyry pehmittää ja lämmittää ihoa, jolloin saadaan ihohuokoset aukeamaan ja ihon mekaaninen puhdistaminen helpottuu. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä ultraääni-ihonpuhdistus, jolloin ei tehdä välttämättä mekaanista kuorintaa ollenkaan. Ultraääni-ihonpuhdistus hellävarainen, mutta tehokas puhdistusmuoto, joka sopii herkemmälle ja reagoivalle iholle loistavasti. Tässä puhdistusmuodossa ihoa pitkin kuljetetaan metallilastan näköistä hoitopäätä. hoitopää värähtelee ultraäänen voimalla, joka kuoriin ja pehmittää ihoa tehokkaasti yhdessä hoitonesteen kanssa. Toistoja tehdään hoidettavalla alueella useita, jotta iho saadaan varmasti kuorittua ja pehmitettyä. Neste pehmittää, myös huokosissa olevan lian ja talin tehokkaasti, joten iho saadaan todella syväpuhtaaksi pelkästään ultraäänilaitetta käyttämällä. Lopuksi voidaan vielä tarkastella ihoa perinteisellä komedoraudalla.  

Hieronnalla saadaan imeytettyä hoitavia ainesosia ihoon. Puhdistettu, pehmitetty, kuorittu iho vastaanottaa tehokkaasti kaiken mitä sille antaa. Samalla arjen kiireet ja stressi unohtuu. Hieronta laittaa nestekiertoa liikkeelle ja kasvojen piirteitäkin saadaan napakoitettua. Kasvohieronta käsittää kasvot, kaulan ja decolteen. 

Naamio voidaan valita monin perustein, halutaanko rauhoittaa, elvyttää, kosteuttaa… Naamion tehdessä taikojaan asiakas voi vielä hetkenaikaa nauttia rentouttavasta päähieronnasta.

Loppuvoiteet sinetöivät hoidon. Hoidon jälkeen suositellaan, että asiakas ottaisi rauhallisesti, jotta kaikki ihanat hoitoaineet saisivat mahdollisimman pitkään vaikutella ihossa.

 

TERVETULOA NAUTTIMAAN!