Ripsienpidennykset

Ripsienpidennys voidaan tehdä joko klassisilla- tai volumekuiduilla. Klassisissa ripsissä yhteen omaan ripseen laitetaan yksi ripsikuitu. Klassinen kuitu on paksumpi kuin yksittäinen volumekuitu. Volumekuiduista rakennetaan viuhka, joka liimataan yhteen omaan ripseen. Hybridiripsistä puhutaan, kun käytetään klassisia- ja volume kuituja ripsien rakentamiseen.

Klassisilla ripsillä saadaan luonnollisempi lopputulos ja volumeripsillä saadaan huomattavasti näyttävämpi lopputulos.

ENNEN ripsienlaittoa… ÄLÄ kastele ripsiä noin kahteen (2) tuntiin. Tämän vuoksi tule ilman silmämeikkiä. Pysyvyys on parempi, kun ripset voidaan kiinnittää kuivaan ripseen.

RIPSIKUIDUT ovat synteettisesti tuotettua kuitua. Kuitu on oman ripsen jatke. Jatke ei lähde koskaan suoraan luomesta vaan luomen ja jatkeen väliin jää AINA pieni rako omaa ripseä, koska liima ei saa olla kosketuksissa ihon kanssa. Tämän vuoksi ripsienpidennykset ovat melko tunnottomat. 

Käytettävien ripsikuitujen pituus ja paksuus valitaan asiakkaan toiveiden ja viimekädessä asiakkaan oman ripsen kantokyvyn mukaan. Oikein asennetut ja valitut kuidut eivät vahingoita omia ripsiä pysyvästi. 

RIPSIHUOLTO olisi hyvä tehdä 3–5 viikon välein. Oman ripsen elinkaari on noin 60–90 päivää. Kuitujatke tuo painoa omalle ripselle, joten on ihan luonnollista, että ripsi irtoa ennekuin tulee tiensä päähän. Huoltoon on hyvä tulla ajoissa, jotta kyseessä on huolto eikä uudet pidennykset. 

Ripsienpidennykset ovat ”koristeet”, joten kohtele niitä hellävaraisesti. Ripsien hankaaminen ja nyppiminen on syytä unohtaa. Tämä johtaa ennenaikaiseen tippumiseen. Pidä ripset puhtaina, puhdistukseen tarkoitetulla tuotteella. Puhdistusvaahdossa on paras koostumus. Pesuaine ei saa sisältää öljyjä, koska öljy heikentää liimaa. Harjauksella saadaan ripset kauniisti auki, mutta se on myös tärkeää puhtauden kannalta. Laiton jälkeen 24 tuntia pitää välttää pesua ja 48 tuntia saunaa ja uimista. Kastumisen/pesun jälkeen ripset painellaan kuivaksi kevyesti ja jätetään kuivumaan itsestään. Harjaa ripset vasta kuivina