laitehoidot

SONOSCRUB ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta.

Hoito irrottaa nopeasti kuolleen ihosolukon ja tekee ihon pinnasta sametinpehmeän. Syväpuhdistus liuottaa ja pehmittää huokosissa olevaa talia, rasvaa ja muita epäpuhtauksia kivutta ja jälkiä jättämättä.

HYDRODERMA on monipuolinen laitehoito, jolla voidaan kiinteyttää ihoa, imeyttää tehoaineita ja / tai puhdistaa ihoa tehokkaasti alipaineimua hyväksi käyttäen. Hoito suunnitellaan asiakas kohtaisesti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Tämän hoidon yhteydessä ei suositella ripsien & kulmien värjäystä, eikä kasvoalueiden sokerointia.

 

SONOLIFT hoito pehmittää ja silottaa juonteet rypyt kohottaen ja raikastaen kasvonpiirteitä monesti yllättävän nopeasti ja näyttävästi.

Ultraäänihoidon ihokudosta kuntouttava lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa mm. otsan, silmäkulmien, suunpielen ja ylähuulen juonteita. Hoidon kokonaisvaltainen ihokudosta, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa stimuloiva sekä kosteustasapainoa normalisoiva vaikutus antaa iholle erittäin hyvän ennaltaehkäisevän vaikutuksen ihon vanhenemisen merkkejä vastaan.

 

MIKRONEULAUS- JA MESOTERAPIA- BTB13 Medical Solution

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13-yhdisteen suora vaikutus epidermiksen alapuolella sijaitsevaan dermikseen asti. tämä tehostaa hoitovaikutuksia moninkertaisesti, sillä juuri dermiksessä muodostuu ihon kollageeni ja elastiinisäikeet.

Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 moninkertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13 Mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C-vitamiinia.’

Neulauksessa aiheutuvat mikrovauriot edistävät myös ihon omia paranemismekanismeja. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyä ja ulkonäköä, vähentää arpeutumista ja madaltaa juonteiden syvyyttä.

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.

Ihoa suojataan ensisijaisesti BTB13 Medical Anti-Redness Cream- hoitovoiteella hoidon jälkeen. Aurinkoa, urheilua, saunaa ja hikoilua tulee välttää hoitopäivänä. Meikin käyttöä ei suositella samana päivänä.

Ihoon voi tulla kevyttä turvotusta ja iho voi olla punoittava ja kirjava noin vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen.

www.naviter.fi/btb13/