kemialliset kuorinnat

GEELIKUORINTA tehdään turvallisilla hapoilla. Vahvuuksia on useita ja valikoima laaja. Jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva vaihtoehto. Geelikuorinnat ovat pinnallisia happokuorintoja missä käytetään mm. hedelmähappoja ja BHA-happoja. Iho muuttuu välittömästi kirkkaammaksi ja kevyen tuntuiseksi. Geelikuorintoja on laaja valikoima mistä löytyy vaihtoehto jokaiselle ihotyypille ja se sopii mainiosti ensimmäiseksi happokuorintahoidoksi. Geelikuorinnat muuttavat ihon heti kirkkaaksi ja kevyen tuntuiseksi. Iho ei hilseile, mutta voi tulla pientä mikrohilseilyä.  Hoitosuositus on 4–6 kerran sarjana, mutta tuloksia näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen. 

RETINOLKUORINTA on ihoa uudistava ja nuorentava A-vitamiinihoito. Juonteet silottuvat ja iho uudistuu. On hyvä varautua, että iho lähtee hilseilemään noin kolme päivän päästä hoidosta.

-Kemiallistenkuorintojen yhteydessä EI VOI tehdä kasvojen alueen karvan poistoa eikä ripsien- ja kulmien kestovärjäystä.
-Kuorintojen jälkeen on vältettävä aurinkoa, hikoilua ja saunaa noin viikon ajan. 
-Kuorintoja ei suositella tehtäväksi kesäaikana UV:n takia.

Hoidon jälkeen ihoa ei saa kastella kuuteen tuntiin! Huom! Tämän hoidon yhteydessä EI voi värjätä ripsiä & kulmia, muotoila kulmakarvoja tai sokeroida kasvoja.